Potrebni volonteri za pomoć u učenju djeci OŠ Budaševo – Topolovac – Gušće

imp

Vizual Puu

Agencija lokalne demokracije Sisak u potrazi je za 4 volontera/ke za pomoć u savladavanju gradiva iz matematike i engleskog jezika u Matičnoj školi Budaševo, OŠ Budaševo – Topolovac – Gušće

 

Volonteri će imati priliku raditi s učenicima od 5. do 8. razreda osnovne škole dva puta tjedno u trajanju od 1 školskog sata, pružajući podršku i dodatna pojašnjenja kroz pripremu nastavnog materijala, vođenje vježbi te individualno ili grupno podučavanje.

 

Prije početka volontiranja organizirat će se i pripremna radionica na kojoj će se volontere upoznati sa specifičnostima rada s djecom.

 

Volontiranje počinje u siječnju 2024. i traje do kraja nastavne godine 2025. Volonteri trebaju biti punoljetni, strpljivi u radu s djecom, poznavati obrazovni plan i program za učenike viših razreda te biti sposobni prenositi znanje i motivirati djecu na učenje. Organizator osigurava putne troškove do Budaševa za volontere iz Siska.

 

Prijave su otvorene do kraja 2023. godine, a više informacija o volonterskom programu i prijavnicu možete pronaći na stranici Volonterskog centra Sisak.

 

Za dodatne informacije kontaktirajte koordinatoricu volontera u Agenciji lokalne demokracije Sisak, Barbaru Marjanović, putem e-maila vcs@Lda-sisak.hr ili mobitela 099/230-9262.

 

Vizual Puu

najčitanije