Otvorenje Centra kreativne industrije

mradenovic

251020211635199416.png

U četvrtak, 6.svibnja vrata će otvoriti Centar kreativne industrije. Objekt u središtu grada kojeg su koristile političke stranke dobiva sasvim novu namjenu.

Sada će se tu nalaziti Centar kreativnih industrija – kreativni inkubator Sisak koji otvara svoja vrata svim poduzetnicima koji se bave kreativnim industrijama – dizajnom, tiskom, informacijskim tehnologijama…

„Kreativni inkubator mnogim ljudima vjerojatno zvuči nepoznato i do sada nedovoljno istraženo. Najlakše je objasniti da je to inkubator za kreativne ideje svih industrija koje se bave bilo multimedijom, arhitekturom, dizajnom, programiranjem i sličnim. Dakle, sve ono što uključuje kreativce, rad na računalu, programiranje, dizajn spada u kreativne industrije. Tu je i kompletna glazbena i filmska industrija te obrtnici. Svi su ti ljudi više nego dobrodošli u Centru kreativne industrije Sisak“, rekla je prilikom obilaska Centra kreativnih industrija gradonačelnica Kristina Ikić Baniček.

Svečano otvorenje CIKS-a počinje u 19:00 sati uz bogat popratni program. Posjetitelji su dobrodošli, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.

19:00 – OTVORENJE + CIKS PREZENTACIJA 21.04.2021. + DJ SAŠA

19:30 – CIRKORAMA + DJ SAŠA

20:30 – 3D MAPPING PROSTORA + DJ SAŠA

21:00 – NIPPLEPEOPLE KONCERT NA ZGRADI

21:30 – 3D MAPPING + DJ SAŠA

najčitanije