Pametno ljeto uz Pametnu kupnju

mj

251020211635198875.jpeg

SPONZORIRANI ČLANAK

Eurospin ima sve za nadolazeće tople dane

Sezona odmora i uživanja u čarima mora i plaža polako nam kuca na vrata i donosi osjećaj bezbrižnosti. Iako nas od kalendarskog početka ljeta dijeli manje od mjesec dana, Eurospin je u novom katalogu pripremio ponudu uz koju s nestrpljenjem odbrojavamo do početka omiljenog godišnjeg doba!

Okusi ljeta

Ljetna sezona idealno je vrijeme za uživanje u morskim delicijama i laganim jelima. U Eurospinu tako možete pronaći razne morske plodove Athena po vrućim ljetnim cijenama.

Web
Za gašenje žeđi tijekom dugih toplih dana, Eurospin nudi niz osvježenja u obliku voćnih sokova, radlera i brojnih sastojaka za ljetne koktele. Ljetni dani također su rezervirani za uživanje u hladnim desertima. Kraljicu ljetnog voća, lubenicu, te svima omiljene sladolede raznih okusa naći ćete u kornetu, na štapiću ili u velikim obiteljskim pakiranjima. Zasladiti se mogu i oni koji dodatno paze na prehranu jer tu su i sladoledi bez glutena.

Web

Sve za plažu

Odmor na plaži nezamisliv je bez dodataka koji jamče bezbrižnu ljetnu zabavu – suncobrani, ležaljke, madraci na napuhavanje, japanke i ostali ljetni rekviziti. Kako bi neometano uživali u svim blagodatima dugog i toplog ljeta, Eurospin se pobrinuo da vaša koža bude nahranjena i zaštićena od štetnih sunčevih zraka. Široka ponuda mlijeka za sunčanje, zaštitnih ulja i krema poslije sunčanja, vašoj će koži dati preplanuli sjaj i njegu.

Web

Cjelokupni ljetni asortiman za pravi odmor i užitak pronađite u Eurospin katalogu po najpovoljnijim cijenama. Eurospin nastavlja otvarati svoja vrata diljem Hrvatske, pa će tako i Sisak uskoro dobiti svoju trgovinu Pametne kupnje! Zavirite u našu ponudu i priuštite si Pametan odmor!

foto: Eurospin Hrvatska

najčitanije