Novi svijet započeo novu sezonu M-kluba

st

261020211635286650.jpeg

Instrukcije iz matematike i engleskog, mali tečaj informatike, radionica izrade nakita – jesen u M-klubu započela je radno i kreativno.
Za razliku od nekoliko prethodnih godina, ove školske godine već od prvog termina instrukcija velika gužva i radi se na gornjoj granici raspoloživih kapaciteta. Iz Novog svijeta poručuju kako ih to iznimno veseli, pogotovo ako je to odraz veće razine odgovornosti roditelja i djece u smislu stjecanja navika kontinuiranog rada, umjesto sveprisutnog kampanjskog pristupa.
Mali tečaj informatike nešto je slabije posjećen, ali se održava redovito. Taj program dosta je zahtjevan u logističkom i realizacijskom smislu, pa će biti potrebno uložiti dodatne resurse u promidžbu kako bi se i ovdje postigli značajniji rezultati i dugoročna održivost.
Radionica izrade nakita bilježi značajno bolju posjetu, a uskoro kreće i najavljeni Mali tečaj francuskog jezika, čiji je početak odgođen zbog neplaniranog produžetka bolovanja voditeljice.
Jesen je u Novom svijetu započela vrlo aktivno, pa su tako prostori Novog svijeta na sisačkom bazenu gotovo svakog popdneva i večeri ispunjeni djecom i mladima, kreativnim stvaralaštvom i najvažnije – pozitivnom energijom.

najčitanije