Nova ravnateljica nove ideje

imp

261020211635289913.jpeg

Nova ravnateljica DV Sisak Novi Ljubica Ivšić unijela je u vrtić nove ideje.

Želja joj je prije svega omogućiti jednake uvjete boravka u vrtiću svoj djeci s područja Siska. Provodeći novinare kroz vrtić ravnateljica je obećala kako će se sve prostorije do mjeseca rujna urediti i to od poda do stropa. Radovi na vanjskom uređenu vrtića započeli su početkom ljepšeg vremena, pa se tu šmirglalo, farbalo, čistilo i uredilo dvorište a sve kako di klinci uživalu u okruženju u kojme borave veći dio dana. Volonteri su kroz pet tjedana svoga rada vrtiću uštedjeli oko desetak tisuća kuna .

No tu ekipa vrića Sisak Novi neće stati nego ističe ravnateljica imaju novi projekt u vidu – Park osjetila „ To je jedan dugoročni projekt koji će ovdje u DV Sisak Novi napraviti jedan botanički vrt. U taj projekt kreću četiri skupine djece i odgajatelja. Uz to iako je rad ljeti specifičan uspjeli smo educirati tim odgajatelja za pisanje i apliciranje projekata EU. Krajem kolovoza planiramo organizirati seminar grafitizma regije u sklopu kojeg ćemo urediti fasadu vrtića Maslačak i Radost, u suradnji sa Gradom Siskom i sisačkom policijom.“ – rekla je ravnateljica Ljubica Ivšić.

Tako će od jeseni 550 djece koliko ih boravi u DV Sisak Novi moći uživati u ljepšem okruženju.
Jedna od novosti vrtića je i produženo vrijeme dežurstva do 17 sati, što će zasigurno razveseliti roditelje koji su zbog radnih obaveza po svoju djecu u vrtić često stizali u posljednji trenutak.

najčitanije