Počele prijave za upis u dječje vrtiće

imp

Vrtic Sisak Različak

Dječji vrtić Sisak Stari i Dječji vrtić Sisak Novi zaprimaju zahtjeve za upis djece predškolske dobi od navršenih godinu dana do polaska u osnovnu školu u programe predškolskog odgoja i obrazovanja od 12. do 20. svibnja 2022. godine.

 

Kako bi se olakšao upis djece u dječje vrtiće omogućena je usluga e-Upisi u dječje vrtiće, uz pomoć koje možete iz svoga doma podnijeti zahtjev za upis djeteta u odabrani dječji vrtić.

 

Cilj ove usluge je osigurati što jednostavniji i napredniji sustav za prijavu djeteta u dječji vrtić. Za elektroničku predaju zahtjeva neophodno je posjedovati:
– NIAS vjerodajnicu značajne ili visoke razine sigurnosti za prijavu u sustav,
– adresu elektroničke pošte (e-mail) ili/i osobni korisnički pretinac u sustavu e-Građani.

 

Upute za korištenje sustava roditelji mogu pronaći na mrežnim stranicama sustava https://vrtici.e-upisi.hr/  i ovdje Upisi u djecje vrtice-korisnicke upute-roditelj.

 

Prilikom ispunjavanja elektroničke prijave, nužno je priložiti i dokumentaciju kojom se dokazuju prava prvenstva (detaljno navedeno u Mjerilima i na stranici vrtića o upisima). Upis u vrtić/jaslice

 

Dokumenti moraju biti manji od 10 MB te u jednom od sljedećih formata: PDF, JPG, JPEG, PNG, GIF, TIFF i BMP.

 

Rezultati bodovanja bit će objavljeni 6.lipnja 2022.g, a s danom 1. srpnja 2022.g. bit će objavljena konačna lista novoprimljene djece.

najčitanije