56 vrtića u izboru za najljepši, 27 za najbolji vrtić - u utrci i objekt Sunce Dječjeg vrtića Sisak Novi

nn

251020211635202539.jpeg

Unatoč koroni zbog koje i vrtići djeluju u izvanrednim i teškim uvjetima, čak 56 vrtića iz čitave zemlje uključilo se u ovogodišnji izbor najljepšeg vrtića kojeg provodi portal Gradonačelnik.hr, a 27 ih se bori za titulu najboljeg vrtića koju će dodijeliti stručni žiri, a za koju se vrtići bore kvalitetom smještaja, usluge i nadstandardima koje osiguravaju djeci.

Izbor najljepšeg vrtića provodi se, kao i prošle godine, na facebook stranici portala na kojoj su, ispod objave, abecednim redom grada iz kojega je vrtić, objavljene fotogalerije svih prijavljenih vrtića, a u utrci sudjeluje i Dječji vrtić Sisak Novi, objekt Sunce.

Glasati se može za više vrtića, a bitno je naglasiti da će se u zbrajanju glasova računati samo lajkovi na čitavu objavu, odnosno galeriju slika, a ne i pojedinačne fotografije vrtića. Također, zbog transparentnosti i izbjegavanja višestrukog glasovanja, autori ovog izbora ističu kako će u zbrajanju rezultata priznati samo lajkove na objave na njihovoj facebook stranici.

U kategoriji najljepši vrtić, pobijedit će onaj koji u konačnici bude imao najviše lajkova, a glasovanje će trajati do utorka, 15. prosinca u podne.

Pobjednika najboljeg vrtića, nakon analize i usporedbe pristiglih prijava, odabrat će ravnateljica uprave za odgoj i obrazovanje Ministarstva znanosti i obrazovanja Vesna Šerepac, viša savjetnica za predškolsko obrazovanje u Agenciji za odgoj i obrazovanje Luja Zamečnik, te Zdravko Ivić u ime projekta Gradonačelnik.hr.

najčitanije