Napišite pismo Djedu Božićnjaku

imp

Poštanski ured Djeda Božićnjaka otvara svoja vrata 11. prosinca 2018. godine u Sisku, na adresi Kranjčevićeva 8.
Svake godine Djed Božićnjak dobiva stotine tisuća pisama djece iz cijeloga svijeta. Većinom su to pisma s dječjim željama i popisima igračaka koje bi voljeli pronaći na božićno jutro ispod bora. Na mnoga takva pisma Djedica više ne stiže napisati odgovor, već samo djeci ostavi poklončić koji su pripremili njegovi pomoćnici – mali vilenjaci.
„Ako vas zanima kako je živjeti na Sjevernom polu, što Djedica radi tijekom godine, kako se priprema za Božić i provodi blagdane, što voli, a što ne, što ga raduje, a što ljuti, i još puno toga, napišite mu pismo i dostavite u Dječji odjel sisačke knjižnice (S. S. Kranjčevića 8) gdje će od 11. do 19. prosinca biti otvoren Poštanski ured Djeda Božićnjaka. Ako imate neki problem ili ste možda učinili nešto loše, napišite. Razmišljajući o greškama koje su vam se potkrale ove godine, manja je vjerojatnost da ćete ih ponoviti sljedeće, a mudri će vam Djedica sigurno dati dobar savjet kako riješiti problem i sljedeće godine izrasti u još bolju osobu.“, rekli su u Knjižnici.
Odgovore na vaša pisma, koje će osobno napisati Djed Božićnjak, moći ćete preuzeti u petak, 21. prosinca od 8 do 20 sati i ponedjeljak, 24. prosinca od 8 do 13 sati u Dječjem odjelu knjižnice gdje će vas dočekati veseli vilenjaci koji će vam rado pročitati i poneku prigodnu blagdansku priču.

Svoja pisma možete dostaviti u radno vrijeme Poštanskog ureda Djeda Božićnjaka na adresu Kranjčevićeva 8 (Dječji odjel sisačke knjižnice):
11. – 19. prosinca 2018.
8:00 – 20:00 sati

Odgovore Djeda Božićnjaka na vaša pisma možete preuzeti u Poštanskom uredu Djeda Božićnjaka na adresi Kranjčevićeva 8 (Dječji odjel sisačke knjižnice):
21. prosinca 2018. /8:00- 20:00 sati
24. prosinca 2018. /8:00- 13:00 sati

najčitanije