Najbolje hrvatske pive u Sisku

mradenovic

261020211635276110.jpeg

Svi ljubitelji piva ovoga vikenda mogu guštati u najboljim hrvatskim pivima u centru Siska. Prvi sisački festival piva održava se u sklopu 3. Dana industrijske baštine. Sisačka pivovara bila je prva industrija u gradu, a ove godine slavi 160 godina.
„U pozadini je bila ideja da se ljudima industrijska baština prezentira na jedan pristupačniji način, a to je-pivo! Na festivalu će sudjelovati desetak sisačkih mirko pivovara, a održat će se u Ulici Stjepana i Antuna Radića“, otkrio nam je ravnatelj Gradskog muzeja Vlatko Čakširan
U centru grada Siska posjetitelji će na jednom mjestu moći kušati i kupiti vrhunska piva koja su proizveli domaći pivari. Uz pivo dobro ide i dobra glazba, tako da će koncert održati Belfast Food. Kako bi festival imao što je više moguće sisačkih elemenata, kao predgrupa Belfast Foodu bit će sisački bend koji se formirao posebno za ovu prigodu, a svirat će blues i rock.
Na festivalu možete probati piva iz Zmajske pivovare, Varionice, Nove Runde, ABA 5th element, Bosnjak, Visibaba, Air Craft Brewery, Holdem brewery i Medvedgradske pivovare. Koncert Belfast Fooda počinje u 21:30 na pozornici u Ulici S. i A.Radića.

najčitanije