"Koaliranje s HDZ-om nikad nije dolazilo u obzir, a Milanović je izgubljen u svemiru"

ibb

271020211635293163.jpeg

Kandidati Hrvatskih laburista za Europski parlament, u sklopu “turneje” po Hrvatskoj, danas su posjetili i Sisak: na Trgu Ljudevita Posavskog prolaznicima su prezentirali program liste broj 10 za Europski parlament.
Ekipa lokalnih Laburista, predvođena aktualnim europarlamentarcem i nositeljem liste Nikolom Vuljanićem, prokomentirala je i aktualno političko stanje u državi, odbacući nagađanja o mogućem koaliranju s tzv. “velikim strankama”:
Naše koaliranje s HDZ-om nikada nije dolazilo u obzir. A premijer Milanović je izgubljen u svemiru. Do sada smo mislili da je SDP samo nesposoban za vođenje države, ali najnovija događanja, između ostalog vezana i za vašu županicu, pokazuju da je SDP po lopovluku ravan HDZ-u. Stoga Hrvatski laburisti na izbore idu sami” – poručuje Vuljanić.

Laburisti u Sisku - 01

Na druženju sa Siščanima predstavila se i 23-godišnja Monika Bogeljić, najmlađa kandidatkinja za Europski parlament: “Moja kandidatura pokazuje da Laburisti prepoznaju mlade ljude, da imaju povjerenja u njih i da imaju sluha za probleme mladih”, a među kandidatima za Europski parlament je i Sanda Kolaković, kandidatkinja Sisačko-moslavačke županije: “Naša je županija nekad bila industrijski centar i ja ne želim vjerovati u to da se to više ne može vratiti”.