INFO DAN – Predstavljanje projekta „Pomozimo zajedno“ braniteljima i članovima njihovih obitelji

imp

Povodom službenog početka projekta „Pomozimo zajedno“, Humanitarna udruga „fra Mladen Hrkać“ u partnerstvu sa udrugom Specijalne jedinice OSA iz Siska i Zakladom fra Mladen Hrkać iz Zagreba organizira INFO DAN kako bi građane i pripadnike ranjivih skupina s područja Sisačko-moslavačke županije upoznali s dobrobitima projekta i projektnim aktivnostima.

 

INFO DAN će održati u ponedjeljak, 15. studenog, s početkom u 16.00 sati, u Hotel Panonija (Ulica Ivana Kukuljevića Sakcinskog 21, 44 000 Sisak) u okviru Svečane akademije u sklopu obilježavanja 30. obljetnice osnivanja Specijalne jedinice policije OSA, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.

 

Projekt „Pomozimo zajedno“ je usmjeren jačanju kapaciteta organizacija civilnog društva na potresom pogođenom području u Sisačko-moslavačkoj županiji kako bi u kriznim situacijama pravovremeno i adekvatno odgovarali na potrebe hrvatskih branitelja, članova njihovih obitelji i lokalne zajednice kroz pružanje psiho-socijalne, materijalne, duhovne i ljudske podrške.

 

U sklopu INFO DAN-a , posjetitelji će imati priliku dobiti detaljne informacije o projektnim aktivnostima.

 

Projekt se sufinancira iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014. – 2020. Ukupna vrijednost projekta je 463.775,00 kuna i traje 12 mjeseci. Ulaz je slobodan za sve posjetitelje, a na ulazu je potrebno predočiti EU digitalnu COVID potvrdu.

 

 

najčitanije