Gradska tržnica Sisak na 7.Danima hrvatskih tržnica

imp

Udruga hrvatskih tržnica već sedmu godinu zaredom organizira manifestaciju Dani hrvatskih tržnica koja će se u subotu, 29.rujna, od 9 do 17 sati održati na zagrebačkom Trgu Nikole Šubića Zrinskog (popularnom Zrinjevcu).
Građanima Zagreba, posjetiteljima i turistima će se predstaviti tržnice iz cijele Hrvatske sa šarolikom paletom domaćih tradicijskih proizvoda kroz sajam na kojem sudjeluje oko 70-tak poljoprivrednih proizvođača, uglavnom obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava koji prodaju vlastite proizvode.
Među izlagačima bit će i Gradska tržnica Sisak koju će predstavljati obiteljska poljoprivredna gospodarstva: Vlado Bukovac iz Siska, Ivica Mlađenović iz Desnog Dubrovčaka, Verica Selanac iz Siska, Ivica Crneković iz Siska, Ivana Nemec iz Hrastelnice i Antun Budimir iz Donje Gračenice.
Ovogodišnja tema je Plac & Piknik. Namjera je omogućiti posjetiteljima opuštanje u gradskom parku uz okuse i mirise domaće hrane.
“Posjetite 7. Dane hrvatskih tržnica i podržite mala i srednja obiteljska poljoprivredna gospodarstva i dobro se zabavite uz Kraljeve ulice i naš KUD „Radost“ Sela.”, poručuju iz Gradske tržnice Sisak.

Plakat-001-JPG Pozivnica-na-7.-Dane-hrvatskih-trznica-001 JPG

najčitanije