Donirajte stare kravate Domu umirovljenika

ibb

271020211635292859.jpeg

Sisački Dom za starije i nemoćne u svibnju slavi 25. rođendan, a proslavu obljetnice dočekat će u novom, osvježenom izdanju. Radovi na obnovi zgrade su u završnoj fazi: “Izmijenjena je stolarija, promijenjen je pokrov, na krovu su postavljeni solarni kolektori za grijanje vode i sve je to napravljeno s ciljem smanjenja velikih troškova za režije koje smo imali do sada” – pojašnjava ravnateljica Doma Ružica Čakširan.
Rođendanska proslava povodom 25 godina otvorenja jedne od najljepših zgrada u Sisku zakazana je za 29.svibanj. Zaposlenici i štićenici doma za tu prigodu pripremaju poseban program, no da bi ga uspješno realizirali, trebaju pomoć u obliku donacija starih kravata:
“Naši radni terapeuti, koji zaista puno rade s našim korisnicima, imaju u planu od kravata napraviti jedan modni detalj, kojeg će prezentirati na proslavi. Mi molimo naše sugrađane, naše buduće korisnike, da nam doniraju stare kravate, kako bi korisnici Doma i Dnevnog boravka mogli izrealizirati ovu ideju. Ne smijem otkrivati o čemu je točno riječ, ali rezultat ćete vidjeti na modnoj reviji, koju ćemo organizirati u sklopu rođendanskog programa” – kaže ravnateljica.
Stare kravate, koje želite donirati Domu za starije i nemoćne, možete donijeti na recepciju Doma.