Bajka na ledu stiže u Ledenu dvoranu Zibel

imp

Program koji je oduševio publiku širom svijeta donosi osmijeh i zabavu svim gledateljima vraćajući iz zaborava ovu vrstu zabave bit će predstavljen kao Bajka na Ledu u Sisku 2.prosinca s početkom u 19.30 sati u Ledenoj Dvorani Zibel.
Program je prilagođen izvođenju na ledu sa svim elementima akrobatike i pratećih sadržaja koji čine jedno nezaboravno iskustvo uz spektakularne svjetlosne efekte koji doprinose magiji, uvode se gledatelji u program kako bi zabava bila potpuna. Od spektakularnih kostima, dinamičnih i vrtoglavih točaka na ledu Bajka na Ledu predstavlja vrhunsku ekstravaganciju i autentičnu umjetnost, te ga s pravom uspoređuju s najpoznatijim svjetskim Cirque Du Soleil.

Bajka na ledu_652x150
Jedinstveni spektakl te vrste, Međunarodni cirkus na ledu GRAND primjenjuje zlatne standarde potrebne za spektakularno izvođenje predstava ovakve vrste. Gledateljima će biti prikazano partnersko izvođenje točaka, točke na trapezu, a sve spojeno s akrobatikom na klizaljkama. Posebna atrakcija su klizaljke u visini od 60 centimetara, koje se koriste u pojedinim točkama.
Bajka na Ledu je zasigurno veliki zabavni spektakl na kojemu jednostavno morate biti. Nakon nastupa pred više od 200 milijuna gledatelja u više od 50 zemalja svijeta, čuveni međunarodni Grand u okviru europske turneje gostuje u Sisku na ledu.
Tijekom proteklih godina Međunarodni Grand na ledu postao je spektakularna svjetska atrakcija koja doprinosi zabavi publike i puni dvorane širom svijeta. Ulaznice po cijeni od 100,00 kn možete kupiti na blagajnama ŠRC-a Sisak u Ledenoj dvorani Zibel i na Gradskom bazenu.

najčitanije