SEFF na malom stonskom food festivalu

st

261020211635288400.jpeg

Sisak eko film festival sudjelovat će na Kinookusu – malom stonskom food festivalu . Bit će prikazani filmovi s ovogodišnjeg SEFF-a, a premijerno će biti emitiran novi prezentacijski film o SEFF-u. Na promotivnom štandu sisačko-moslavačkih filmaša posjetitelji će moći degustrirati i hranu iz naše regije.
Uz voditelja Filmskog centra Doma kulture Sisak i organizatora SEFF-a, Daniela Pavlića, na Kinookusu sudjelovat će i Nikola Šolić sa izložbom fotografija koja prati SEFF.

Mali stonski food film festival došao je do svog petog izdanja. Tema koja će obilježiti proslavu obljetnice je „Okus iznenađenja“: u svim sekcijama festivala gostima i posjetiteljima organizatori su pripremili niz audiovizualnih i okusnih iznenađenja kojima iznova žele skrenuti pažnju na neke od gorućih problema našeg vremena usko vezanih uz aktualni prehrambeni sustav i prateći ekonomski model.

Kinookus – mali stonski food festival održava se od 4. do 7. rujna u Stonu. Više informacija dostupno je na službenim stranicama festivala http://www.kinookus.com.hr.

najčitanije