Prijave za Županijsku smotru kazališnih amatera

imp

261020211635284038.jpeg

Već tradicionalno Dom kulture Kristalna kocka vedrine Sisak organizira Županijsku smotru kazališnih amatera koja se održava početkom travnja u Sisku.

Svi zainteresirani, amaterska kazališta i kazališne družine / sekcije, kao i osnovne škole i vrtići mogu se prijaviti samo ukoliko u okviru svoga djelovanja imaju osnovanu i registriranu kazališnu udrugu/sekciju.
Prijaviti se mogu popunjavanjem prijavnice objavljene na službenim stranicama Doma kulture Sisak www.domkkv.hr do 15. siječnja 2015.godine.
Popunjenu prijavnicu dostaviti e-mailom na domkkv@domkkv.hr ili lorena@domkkv.hr ili poštom na adresu Dom kulture Sisak, Šetalište V. Nazora 12, 44000 Sisak.

Pobjednik Županijske smotre predstavljat će Sisačko-moslavačku županiju na 55. Festivalu hrvatskih kazališnih amatera koji će se ove godine održati u Pazinu od 8. do 10.5. i u Vodicama od 15. do 17.5.2015. Festival hrvatskih kazališnih amatera je godišnja smotra najboljih amaterskih kazališta i kazališnih skupina. Zadaća Festivala jest poticajno djelovanje na razvitak kazališnog amaterizma u Hrvatskoj i prezentacija najkvalitetnijih godišnjih ostvarenja amaterskih kazališnih udruga svih kazališnih poetika koje njeguju kazališne skupine: klasičnog, pučkog, plesnog, alternativnog teatra te druge vrste kazališnih izričaja.

najčitanije