Premijera predstave ˝Poslovice babe Marte ili kako ostati single˝

imp

261020211635274241.jpeg

„Poslovice babe Marte ili kako ostati single” nova je predstava Gradskog kazališta Doma kulture Kristalna kocka vedrine nastala prema tekstu sisačke profesorice fizike Blaženke Slovenec, a u režiji Silvija Vadle.
Riječ je o lucidno duhovitoj, brzoj u misli, te leksički pitkoj priči u kojoj iz dana u dan naša “najcrvenokosija u gradu” urbana junakinja, duhovno se konzultirajući s babom Martom i zamišljajući ponekad Mr. Idealnog prolazi kroz razne teme od šminkanja, preko wellnessa ili vjenčanja do napasnih derišta na plažama rastrgana vlastitim nesavršenostima i svjesna svojih individualnih kvaliteta.
U predstavi je, uz mladu glumicu Antoniju Šašo, trebala igrati i Marija Kohn koja je zbog bolesti spriječena, te će se predstava premijerno izvesti kao monodrama.
Premijera predstave ˝Poslovice babe Marte ili kako ostati single˝ održat će se u petak, 20. studenog 2015.g, u Kazalištu 21 s početkom u 19,30 sati, a repriza u sklopu programa obilježavanja Noći kazališta u subotu, 21. studenog, u istom prostoru i u 20 sati.

najčitanije