"Ožalošćena porodica" u Kazalištu 21

imp

261020211635287886.jpeg

Sisačko Amatersko kazalište pozabavilo se Branimirom Nušićem i na kazališne daske postavilo predstavu prema njegovom tekstu „Ožalošćena porodica“.
Ova komedija je univerzalna priča o ljudskim karakterima koje susrećemo u svim vremenima. Kako podijeliti bogatstvo koje je drugi stekao? Kako se domoći bogatog plijena i lijepo živjeti? To su samo neka od pitanja na koja će odgovor ponuditi ova komedija.

Primitivno, epsko, praznovjerno, megalomansko, koristoljubivo žalovanje u ovoj će izvedbi doći na udar satire.
Režiju potpisuje Silvije Vadla, asistent režije Ivica Rukavina, scenografija i kostimografija Danijela Gotal Grgurač, glazbeni suradnik Branko Kužnar.
Ožalošćenu porodicu odigrat će Silvije Vadla, Mladen Knežević, Dejan Devetak, Ivica Rukavina, Zoran Osmanlić, Bojan Dunaj, Marijana Barišić, Blaženka Vrbanac, Ivona Nemeth Novak, Željka Marelj, Anita Čalić, Klara Ivanković, Boris Veršić i Gradska željezničarska glazba Sisak.

Predstava Amaterskog kazališta Sisak “Ožalošćena porodica” svoju je premijeru imala na Kulturnom ljetu, a ponovno će biti izvedena u četvrtak, 18. rujna 2014. godine u Kazalištu 21 s početkom u 19,30 sati. Cijena ulaznice je 10 kuna, a kupiti se može radnim danom od 9 do 20 sati na blagajni Doma kulture Sisak.

najčitanije