Kreativna radionica s glumcima Kerekesh teatra

imp

Kreativno Pisanje

U sklopu projekta „Putujuća knjiga bijelog lopoča“ održavaju se brojne aktivnosti kojima je cilj potaknuti čitanje i čitalačke kompetencije.

 

Provedba tih aktivnosti uključuje radionice brzog čitanja, kreativnog pisanja, strip radionice, radionice informacijske pismenosti, motivacijske čitalačke radionice, održavanje predstava, večeri poezije za sve dobne skupine i mnoge druge.

 

Prva u nizu radionica kreativnog pisanja donosi susret s poznatim osobama iz svijeta kulture. Polaznici radionice imat će se prilike družiti sa sjajnim glumcima Kerekesh teatra.  Svoje iskustvo glume i ulaska u svijet pisanja tekstova, pamćenja tekstova, ali i režiranja predstava i filmova s polaznicima će podijeliti Jan Kerekeš, Ljubomir Kerekeš, Matko Knešaurek, Mirna Medaković Stepinac i Zoran Pribičević.

Radionica je namijenjena svim dobnim skupinama i svim ciljanim skupinama projekta (osobama starijima od 54 godine, nezaposlenima i mlađima od 25 godina).

 

Radionica će se održati u utorak, 22.studenog, u Društvenom domu Poljana Lekenička s početkom u 18 sati.

 

Broj mjesta je ograničen pa je potrebno potvrditi dolazak na broj telefona 099 4588 385 ili na mail: dora.kozjak@petplus.hr

najčitanije