Književno – glazbena večer „Noć bibliobusa“ u Lekeniku

imp

Noć Bibliobusa Bijeli Lopoč Naslovna

U sklopu projekta „Putujuća knjiga bijelog lopoča“ kojeg provodi Narodna knjižnica i čitaonica Lekenik u suradnji s Udrugom PET PLUS, Općinom Lekenik, ALD-om Sisak nabavljen je prvi bibliokombi.

 

Uspostavljanjem bibliokmbija svim stanovnicima općine Lekenik, u mjestima gdje je stanovništvo neravnomjerno naseljeno te time dodatno socijalno isključeno, biti će dostupne knjige na posudbu, naručivanje i korištenje.

 

Bibliokombi stoji na 15 stanica, a detaljne informacije o lokacijama i vremenu polaska bibliokombija dostupne su ovdje.

 

Projektu bibliobusa posvećena je i posebna književno – glazbena večer koju pod nazivom „Noć bibliobusa“ organizira Narodna knjižnica i čitaonica Lekenik.
Posjetitelje očekuje dobra zabava uz Zlatana Zuhrića – Zuhru, Neru Stipičević, Ratka Bjelčića, Slavicu Sarkotić, KUD Poculica i druge goste, a posjetitelji će imati priliku uživati u čitanju poezije djela izvrsnih književnika s područja Lekenika.

 

„Bit će organizirana zakuska i tombola na kojoj možete osvojiti divne nagrade. Ovo je sjajna prilika da se opustimo i uživamo u izvrsnom društvu, dok istovremeno proširujemo svoje vidike. Stoga, pozovite prijatelje i dođite u što većem broju.“, poručuju organizatori pozivajući na Noć bibliobusa koja će se održati u ponedjeljak, 6.ožujka u Društvenom domu u Lekeniku s početkom u 18 sati.

 

najčitanije