Humanitarni Halloween party u SKWHAT-u

imp

Najočekivaniji dan u listopadu uskoro dolazi, a volonteri Kluba mladih SKWHAT i Kluba mladih Crvenog križa Gimnazije Sisak, uz potporu Lions Cluba Sisak, pripremaju najveći i najbolji Halloween Party u Sisku. Ove godine party nudi ritmove CRO-trasha.
Halloween party je humanitarnog karaktera i sav prikupljeni prihod namijenjen je Marinu Kosu, bivšem učeniku sisačke gimnazije, a sada studentu filozofije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, koji boluje od cerebralne paralize, trombocitopenije i osteoporoze, koje mu otežavaju normalne životne funkcije.
Marin je tijekom ove godine prošao terapiju Lokomatom, najnovijom tehnologijom na području robotike koja pomaže vraćanju funkcionalnosti u donje ekstremitete,a preporuka je liječnika da se terapija i dalje nastavi. Ova terapija obavlja se u privatnoj poliklinici i nije sufinancirana od strane HZZO-a te cijeli iznos od 108.000,00 kn Marin mora prikupiti sam.
„Uz to što je odličan student, Marin piše i pjesme, a da bi vam barem malo opisali ovog osebujnog i hrabrog mladića, poslužit ćemo se riječima Zijaha Sokolovića, koji je za Marina rekao:„On mi je dao svoje stihove, a ja sam vidio cijeli svijet. Vidio sam tu bezgraničnu maštu, kakvu nigdje nisam mogao naći, ni u svom umu.““, kažu organizatori najavljujući humanitarni party.
Ulaznice za party koji će se održati 31.listopada s početkom u 20 sati možete nabaviti uz donaciju od 10 kuna u Gimnaziji Sisak, Crvenom križu Sisak, Voodoo Bar-u i SKWHAT-u, a na dan party-ja na blagajni SKWHATa uz donaciju od 20 kuna.
Dođite i ove godine, maskirajte se, rasplešite se i olakšajte Marinu svakodnevne izazove!

najčitanije