Best of Saša Turković: „Mislim da će me moji Siščani najbolje razumjeti“

Banner1920x1080tekst

Stand up komičar Saša Turković u subotu 23. ožujka nastupa u Domu INA Rafinerije.  Svojim će nastupom, kaže, prezentirati svoje viđenje svijeta oko sebe i svakodnevnog života.

 

„Sve više idem u smjeru perspektive, kakvi su to pogledi na svijet iz moje generacije. Stariji se mogu s tim pogledima poistovjestiti, a mlađim generacijama je interesantno kako netko mojih godina gleda na njih, zapravo kako ih roditelji vide“, pojašnjava Turković. Za svoj nastup u Sisku odabrao je svoje best of elemente koje je prikupio tijekom desetak godina stand up karijere.

 

„Ova best of predstava mi je najdraža. Otprilike imam pregled tema o kojima želim govoriti, ali to je sve podložno promjenama i dinamici na samom nastupu. Kada se dogodi da publika na nešto dobro reagira onda se malo više tim temama posvetim, dodam neke improvizacije, tako da se ti moji nastupi dosta razlikuju jedan od drugoga.“

Kako će završiti ovaj put, provjerite u subotu 23. ožujka u Domu INA Rafinerije u Sisku na njegovom nastupu kojem se posebno veseli.

 

„Taj nastup u Sisku mi je posebno bitan obzirom da sam rođenin Siščanin, tako da mi je prilika da nastupim nakon puno godina u rodnom gradu posebno veseli. Mislim da bi Siščanima moglo biti interesantno jer se u forama referiram na djetinjstvo koje sam proveo u Sisku i koje me uvelike formiralo kao osobu, tako da me ponekad izvan Siska ljudi slabije razumiju, mislim da će me moji Siščani najbolje razumjeti“, zaključuje Turković.

 

Ulaznica su u prodaji u sustavu eventim.hr. Stand up Saše Turkovića je u subotu 23.ožujka u Domu INA Rafinerije nafte Sisak s početkom u 20 sati.

Ulaznice u pretprodaji po 1o € nabavite na www.eventim.hr , i na dan predstave po 12 €.

 

najčitanije