BEST OF SAŠA TURKOVIĆ - STAND-UP COMEDY SHOW U SISKU

Banner1920x1080tekst

Sponzorirani članak

U sisačkom Domu INA rafinerije, u subotu 23. ožujka u 20 sati očekuje vas  Stand Up Comedy Show – Best Of Saša Turković

 

TKO JE SAŠA TURKOVIĆ?

 

Iako se uvijek šali na račun svojih godina kao najstariji član LAJNAP COMEDY kolektiva, fore naoko ozbiljnog poslovnog i obiteljskog čovjeka u finjak odijelu definitivno nisu zastarjele. Saša je komičar koji suvereno vlada pozornicom kao da se na njoj rodio, dok publici ne ostavlja vremena uzeti daha ni na tren opustiti mišiće od smijeha.

 

Njegov bi humor najvjernije opisala kao britak, inteligentan i autentičan, a inspiraciju za svoje komične ispovijesti crpi iz bogatog (i dugog!!!) obiteljskog i poslovnog života (otac čak troje djece, a suprug tek jedne žene). Iako na prvu odaje dojam finog, zrelog gospodina iz susjedstva koji koliko je god moguće odolijeva psovkama i vulgarnostima omiljenima u stand up miljeu, kod ovog stand up komičara ipak neće ostati kratkih rukava niti oni koji vole zločkaste, sarkastične i crnohumorne fore.

 

Sašini su nastupi ležerni, a opet dinamični; on vješto prelazi iz jedne teme u drugu ne zanemarujući ukus i teme kako mlađe publike, tako i one starije koja će se prepoznati i poistovjetiti s mnogim zgodama koje je Saša u životu proživio i kojima se sada s odmakom i sam grohotom smije (u sebi, naravno).

 

Izv.prof.dr.sc. Irena Sever Globan, komunikologinja

 

Ulaznice u pretprodaji po 1o € nabavite na www.eventim.hr , in na dan predstave po 12 €.

 

 

najčitanije