Ed Sheeran dolazi u Zagreb! Koncert na Hipodromu 10. kolovoza

G7gk 960 360

Britanski glazbenik Ed Sheeran  u 2024. godini dovodi svoju rekordnu ‘+ – = ÷ x’ Mathematics turneju u Aziju I Europu . Ovo će biti Sheeranov prvi koncert u Hrvatskoj, a nastupit će 10.kolovoza 2024. godine na zagrebačkom Hipodromu.

 

Sheeranova nadolazeća azijska turneja bit će njegova prva nakon 2019. godine dok će europski datumi biti nastavak na njegov boravak na kontinentu prošle godine. Vijest dolazi u vrućem trenutku njegove turneje koja ruši sve rekorde po Sjevernoj Americi. Tamo je Ed višestrukim nastupima postavio rekorde uključujući SoFi stadion u Los Angelesu te MetLife stadion u New Jerseyu. Na potonjem je okupio najveći broj posjetitelja ikada na jednom koncertu u Sjedinjenim Američkim Državama.

Tekst se nastavlja poslije oglasa

Mega 300 X 250

 

Samo ove godine Sheeran je izdao dva albuma: ‘-ʼ (Subtract) I Autumn Variations i oba su dospjela na prvo mjesto diljem svijeta. Izdani su,uz sve pohvale kritike, u svibnju I rujnu, a na oba LP-a Sheeran je surađivao s Aaronom Dessnerom iz The Nationala.

 

Datumi cijele turneje u 2024. godini uskoro će biti objavljeni. Ulaznice za ovaj veliki koncertni spektakl u prodaju kreću 26. Listopada u 10 sati na stranici www.eventim.hr.

 

Izvor/foto: Eventim.hr

najčitanije