Vlatka Vukelić povjerenica sisačkog HSP AS

imp

Nakon izbora novog stranačkog vodstva HSP AS na Konvenciji stranke održanoj u subotu, 15.listopada,  u Zagrebu, održana je i konstituirajuća sjednica Predsjedništva HSP AS kojom je predsjedao novi predsjednik Hrvoje Niče.
Među brojnim točkama Konvencije našlo se i raspuštanje Podružnice Sisak te je za koordinatoricu Predsjedništvo imenovalo dopredsjednicu stranke iz Siska dr.sc. Vlatka Vukelić. Analiziran je i minuli rad stranačkih dužnosnika na razini Sisačko-moslavačke županije te je zaključeno kako dosadašnji predsjednik ŽV HSP AS SŽM i novoizabrani član Predsjedništva HSP AS na razini RH Tomislav Dujmenović uživa puno povjerenje stranačkog vodstva.
„Visoke stranačke dužnosti zadržali su dosadašnji stranački dužnosti s područja Sisačko-moslavačke županije, ali su neki imenovani i na nove. U Predsjedništvo HSP AS izabran je istaknuti pravaš Dario Hegel, a u radu Predsjedništva stranke kao punopravni član sudjeluje novoizabrana Predsjednica žena starčevićanki Silvana Tome.
Kao veteran pravaške političke scene i jedan od naših utemeljitelja, svoju poziciju kao član Časnog suda na razini RH zadržao je Domagoj Sekulić iz Petrinje, a u Nadzorni odbor na razini RH izabrani su Marin Široki iz Velike Ludine te predsjednik Podružnice Kutina Goran Markovac. Svoja istaknuta mjesta naći će i drugi dužnosnici iz ove županije prigodom konstituiranja Glavnog stana u Splitu ili prilikom izbora stranačkih Odbora.” – pripćili su iz HSP AS-a.

najčitanije