Učenici četvrtih razreda osnovnih škola s područja županije idu na besplatno ljetovanje u Split

imp

Učenici četvrtih razreda osnovnih škola s područja naše županije dio ljetnih praznika mogu provesti u Splitu. Naime, Sisačko – moslavačka županija u suradnji sa Splitsko-dalmatinskom županijom organizira ljetovanje za sve njih.

 

„S obzirom da imamo učeničke domove na području Splitsko-dalmatinske županije koji su na atraktivnim lokacijama razgovarali smo o tome da osiguramo ljetovanje za sve učenike četvrtih razreda osnovnih škola s područja Sisačko-moslavačke županije, bez obzira tko je osnivač, Sisačko-moslavačka županija, Grad Sisak ili Grad Kutina. To smo i učinili, učenici se javljaju. Za sada imamo više od 600 učenika koji su se javili za ljetovanje na području Splitsko-dalmatinske županije“, rekao je župan Ivan Celjak tijekom aktualnog sata na posljednjoj sjednici Županijske skupštine.

Oko 1300 djece četvrtih razreda tako ima priliku boraviti u Splitsko-dalmatinskoj županiji u srcu sezone jer na raspolaganju imaju dva termina, od 13. do 18. srpnja te od 20.do 25. srpnja ove godine.

 

Foto – Visit Croatia

najčitanije