U Županijskoj komori stručna radionica „Primjena FRCM sustava obnove u praksi“

imp

HGK – Županijska komora Sisak organizira predstavljanje primjene sustava za obnovu kroz stručnu radionicu ‘Primjena FRCM sustava obnove u praksi’ na kojoj će se prezentirati dva sustava – FRCM sustav i sustav s TORKRET betonom (oba sustava su za sanaciju nakon potresa) tvrtke Samoborka d.d.

 

Na području stradalom uslijed potresa u Sisačko-moslavačkoj županiji u tijeku je obnova objekata označenih zelenim oznakama te najava intenzivnije konstrukcijske obnove objekata označenih žutim oznakama čija oštećenja treba sanirati i ojačati kako bi mogli izdržati moguće nove potrese u budućnosti. To između ostalog podrazumijeva i obnovu putem sanacije i protupotresnih ojačanja primjenom FRCM sustava.

 

Primjena FRCM i TORKRET sustava obnove biti će prezentirana uživo na za to namijenjenim panoima s prikazom presjeka kao i na stvarnim primjerima oštećenja od potresa u prostoru u kojem se održava radionica te će biti popraćeno projekcijom s prikazom rada s navedenim sustavima.

 

Planirano vrijeme trajanja radionice je 90 minuta, a radionica je namijenjena poduzetnicima iz područja građevinarstva, arhitekture i projektiranja.

 

Radionica će se održati 2.lipnja s početkom u 14 sati u Kranjčevićevoj 16, a ako želite prisustvovati radionici trebate se prijaviti online prijavnicom najkasnije do utorka, 31. svibnja.

 

Kontakti za dodatne informacije: Ivan Javornik, telefon 044/521-827, e-mail ijavornik@hgk.hr.

najčitanije