U SMŽ danas 100 novooboljelih, nastavlja se cijepljenje bez naručivanja

mradenovic

251020211635196856.jpeg

U Sisačko-moslavačkoj županiji, na današnji dan, imamo 100 novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19. Radi se o dvadeset i pet osoba s područja grada Kutine, dvadeset i jednoj osobi s područja grada Siska, devetnaest osoba s područja grada Popovače, četrnaest osoba s područja grada Petrinje, osam osoba s područja grada Novske, četiri osobe s područja općine Sunja, tri osobe s područja općine Topusko, dvije osobe s područja općine Dvor, dvije osobe s područja grada Gline, jednoj osobi s područja općine Lekenik i jednoj osobi s područja općine Jasenovac.

Iz Stožera i dalje apeliraju na poštivanje mjera, a iz Zavoda za javno zdravstvo na cijepljenje. Prema podacima HZJZ-a, cijepljenje je završeno za nešto manje od 53 posto odraslog stanovništva Hrvatske, te se i dalje nastavlja s organiziranjem masovnog cijepljenja bez naručivanja.

U Sisku se možete cijepiti subotom u sportskoj dvorani Osnovne škole 22. lipnja od 9 do 11 sati.

Ove subote, 23. listopada, na rasporedu je cjepivo Moderna, a sljedeće subote 30. 10. cijepit će se Pfizerom.  U Kutini se cijepljenje organizira u Domu zdravlja, srijedom od 12 do 14 sati. Sljedeći termin je 27. listopada.

najčitanije