Sv. Nikola darivao djecu Zaklade Viktorija

imp

261020211635211197.jpeg

Povodom Svetog Nikole Zaklada „Viktorija“ organizirala je zajedničko druženje s djecom i njihovim roditeljima. U sisačkom Kazalištu 21 održana je lutkarska predstava za djecu „O ljubavi, voću i povrću“ Gradskog kazališta Sisak Doma kulture Kristalna kocka vedrine.
Predstava progovara o ljubavima između voća i povrća u povrtnjaku i malom voćnjaku koji su se unatoč međusobnom nadmetanju i svađama naposljetku ipak zaljubili.
Nakon predstave djecu je prigodnim darovima razveselio i sam Sveti Nikola.

zaklada viktorija 6 zaklada viktorija 5 zaklada viktorija 4 zaklada viktorija 2 zaklada viktorija 1
Zaklada „Viktorija“ za djecu oboljelu od zloćudnih i drugih teških bolesti osnovana je na inicijativu hrvatskih branitelja s područja Sisačko-moslavačke županije s ciljem pružanja novčane potpore za djecu oboljelu od zloćudnih i drugih teških bolesti. Jedna od aktivnosti Zaklade je i osiguravanje smještaja za nužan boravak djece i članova njihovih obitelji u stanu u Zagrebu za vrijeme neophodnih pregleda i liječenja.
Ovo već tradicionalno druženje, koje Zaklada za svoje korisnike organizira drugu godinu za redom, inicirala je upraviteljica Zaklade Ivana Plavec. U obraćanju roditeljima Plavec je istaknula kako je ovo prigoda da se i u ovo predblagdansko vrijeme svi zajedno okupe i provedu vrijeme u druženju i razmjeni iskustava kako bi unaprijedili i proširili razinu usluga koje će doprinijeti rehabilitaciji malih korisnika u budućim Zakladnim programima i projektima koje planira provesti u 2020. godini.

Foto – Zaklada Viktorija

najčitanije