„Sto večera“ Rotary kluba Sisak za Zakladu Viktorija

imp

Rotary klub Sisak već tradicionalno svojom donatorskom akcijom „Sto večera“ utječe na poboljšanje pojedinih segmenata lokalne zajednice.
”Sto večera” je projekt Rotary kluba Sisak kojeg karakterizira humanitarno i donatorsko druženje članova Rotary kluba Sisak i njihovih gostiju s ciljem prikupljanja novčanih sredstava za unaprijed određenu svrhu.

 

Pa su tako, između ostalog, prikupljana sredstva za razminiranje minski opasnih prigradskih područja, opremanje Internog i Pedijatrijskog odjela sisačke bolnice, opremanje računalne učionice Srednje škole Glina kao i za pomoć Klubu sjedeće odbojke Sisak. Kroz ovakve akcije sredstva su se prikupljala i za opremanje Sobe čuda te za edukativne izlete štićenika dječjeg doma Vrbina Sisak.
Kroz 12 godina ove akcije prikupljeno je, kažu u Rotary klubu Sisak, 312 tisuća kuna.

 

Cilj ovogodišnje donatorske večere je pomoć Zakladi “Viktorija” s ciljem prikupljanja financijskih sredstava potrebnih za nastavak pružanja logopedskih usluga njihovim malenim korisnicima. Viktorija je zaklada za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim i drugim teškim oboljenjima s područja Sisačko–moslavačke županije.

Foto: SMŽ

najčitanije