„Sto večera“ Rotary kluba Sisak za Zakladu Viktorija

imp

Rotary 100 Večera 2

Rotary klub Sisak već tradicionalno svojom donatorskom akcijom „Sto večera“ utječe na poboljšanje pojedinih segmenata lokalne zajednice.
”Sto večera” je projekt Rotary kluba Sisak kojeg karakterizira humanitarno i donatorsko druženje članova Rotary kluba Sisak i njihovih gostiju s ciljem prikupljanja novčanih sredstava za unaprijed određenu svrhu.

 

Pa su tako, između ostalog, prikupljana sredstva za razminiranje minski opasnih prigradskih područja, opremanje Internog i Pedijatrijskog odjela sisačke bolnice, opremanje računalne učionice Srednje škole Glina kao i za pomoć Klubu sjedeće odbojke Sisak. Kroz ovakve akcije sredstva su se prikupljala i za opremanje Sobe čuda te za edukativne izlete štićenika dječjeg doma Vrbina Sisak.
Kroz 12 godina ove akcije prikupljeno je, kažu u Rotary klubu Sisak, 312 tisuća kuna.

 

Cilj ovogodišnje donatorske večere je pomoć Zakladi “Viktorija” s ciljem prikupljanja financijskih sredstava potrebnih za nastavak pružanja logopedskih usluga njihovim malenim korisnicima. Viktorija je zaklada za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim i drugim teškim oboljenjima s područja Sisačko–moslavačke županije.

Foto: SMŽ

najčitanije