Sutra povodom otvorenja Islamskog kulturnog centra posebna regulacija prometa

imp

policija

Povodom otvorenja Islamskog kulturnog centra (IKC) u Sisku se očekuje dolazak velikog broja gostiju i štićenih osoba, zbog čega će u okolici Centra u Capragu, vladati posebna regulacija prometa i ograničenje kretanja.

 

Stoga se sutra od 7 do 18 sati uvodi posebna regulacija prometa:
– Za promet se zatvara dio Capraške ulice od raskrižja sa Ulicom Krešimira Baranovića do raskrižja sa Ulicom Andrije Hebranga,
– zatvara se pristup Capraškoj ulici
• iz Ulice Kneza Domagoja,
• iz Ulice Andrije Hebranga
• iz Capraške ulice iz smjera male porte.

 

U vremenu od 7 do 13 sati zatvara se pristup vozila u Ulicu Kneza Domagoja za vozila koja dolaze iz smjera Ulice Hrvatskog narodnog preporoda.
Autobusne linije 2 i 4 u tom vremenu voze samo do autobusnog stajališta „Naselje“ u Petrinjskoj ulici.

 

No posebna regulacija prometa vrijedi, napominju iz PU sisačko – moslavačke i na cestama prema Sisku.
Od 11:45 do 14:30 sati za sav promet na području grada Siska u Petrinjskoj, Zagrebačkoj i ulici Josipa Jurja Strossmayera, u mjestu Odra – Stupno – Sela – Žažina – Dužica – Lekenik do ulaza na autocestu A11 Zagreb – Sisak i obratno, odvijati naizmjenična regulacija prometa, dok će u jednom trenutku promet u oba smjera biti obustavljen.

 

Promet će biti preusmjeravan na alternativne pravce:
Sisak – Desna Martinska Ves – Jezero Posavsko – Orle – Zagreb
Sisak – Lijeva Martinska Ves – Prečno – Zagreb
Sisak – Popovača – Zagreb
Dvor – Hrvatska Kostajnica – Jasenovac – Novska – Zagreb
Petrinja – Pokupsko – Velika Gorica
Petrinja – Glina – Vojnić – Karlovac

 

„Molimo građane da u spomenutim ulicama i naseljima, u navedenom vremenu na zaustavljaju i parkiraju prijevozna sredstva, na kolnik i u blizini kolnika (nogostup, ugibališta i sl.).
Također obavještavamo građane da će u četvrtak od 7 do 17 sati, za sav promet biti zatvorena Capraška ulica i druge obližnje ulice, dok će u okolnim ulicama promet biti reguliran posebnom regulacijom.
Slijedom toga, molimo građane, odnosno sve sudionike u cestovnom prometu, a posebice vozače motornih vozila za razumijevanje te za strpljenje u vrijeme uspostave privremene regulacije prometa navedenog dana te ukazujemo na dosljedno poštivanje svih uputa policijskih službenika, poštivanje postavljene prometne signalizacije te prometovanje sukladno privremenoj regulaciji prometa na pojedinim prometnicama na kojima će biti prisutni policijski službenici.“, poručuju iz PU sisačko – moslavačke.

 

 

 

najčitanije