Prijem za policajce kod gradonačelnika Dumbovića

imp

Povodom Dana policije i blagdana Svetog Mihovila, zaštitnika policije, gradonačelnik Grada Petrinje Darinko Dumbović organizirao je prijem za policijske djelatnike, predstavnike Policijske postaje Petrinja te predstavnike Ratne policije Petrinja.
„Posebno mi je drago što ste ovdje u Maloj vijećnici gdje sam vas pozvao da jednom malom simbolikom obilježimo Dan policije i zaštitnika policije Svetog Mihovila s jednom iskrenom željom da svi skupa koji smo ovdje nastavimo ono što je policija imala u svom temeljnom zadatku stvaranja Domovine Hrvatske i mislim da smo među prvima uspjeli dati obol stvaranja Domovine uz mnoge hrvatske branitelje i sve one kojih ipak danas nema i njima uvijek na jedan način treba odati veliku počast i pijete.
Znam da danas policija ima jednu posebnu ulogu i zadatak gdje je izvukla energiju, znanje i ljubav prema Domovini koja se pretočila iz Domovinskog rata kao jednog pričuvnog sastava pa nakon toga aktivan sastav i kad pogledamo u zadnjih dvadeset i nešto godina aktivni policajci i zapovjednici su nam dali jednu ogromnu sigurnost. Također ste dali do znanja skupa s onima koji su danas u pričuvi što znači čuvati grad i imati ljubav prema gradu u miru. Kada pogledam koliko pomažete gradu u mnogim manifestacijama vi ste ustvari meni kao gradonačelniku i mojim zamjenicima desna ruka sigurnosti.
Zato Vam hvala na svemu što ste dali u zadnji niz godina, hvala zbog sigurnosti i bitno da zajednički razmišljamo o našem gradu, o našoj Domovini koju smo zajednički gradili, hvala Vam još jedanput i želim da se osjećate kao policajci koji držite sigurnost u svojim rukama.“, rekao je čestitajući policajcima njihov dan gradonačelnik Dumbović.

dumbović policija 3 dumbović policija 2

foto – Facebook Rad za naš grad

najčitanije