Prijavite se na foto natječaj ‘Volim svoju županiju 2023.’

imp

Volim Svoju Zupaniju Banner

Hrvatska zajednica županija i ove godine organizira foto natječaj na kojem se biraju najbolje amaterske i profesionalne fotografije autora iz svih dijelova Hrvatske. Tradicionalni, 8. foto natječaj pod nazivom ”Volim svoju županiju” i ove godine ima cilj prikupiti fotografije koje prikazuju specifične detalje, motive i posebnosti svih krajeva Hrvatske.

 

Svaki autor može prijaviti najviše tri fotografije putem web stranice Volim svoju županiju, zaključno s 2. srpnja ove godine.

 

Na natječaju će biti odabrane fotografije koje ulaze u postav putujuće izložbe, a izabrat će ih stručni žiri kojeg i ove godine predvodi profesionalna fotografkinja Mare Milin. Izložbe su do sada otvorene u mnogim hrvatskim gradovima – od Vukovara do Pule, Zadra i Dubrovnika, a svake godine, nakon otvaranja posljednje izložbe, cijeli postav donira se jednoj ustanovi.

 

Osim fotografija koje će odabrati žiri, bit će nagrađena i fotografija s najvećim brojem osvojenih glasova odnosno lajkova. Fotografije snimljene dronom boduju se u zasebnoj kategoriji, a najbolja također osvaja nagradu.

 

Glavne nagrade su GoPro Hero 11 sportske digitalne kamere.

najčitanije