Petrokemija traži investitore

imp

261020211635252848.jpeg

Produžen je rok za dovršenje postupka provođenja dubinske analize i postupka za prikupljanje obvezujućih ponuda u procesu dokapitalizacije Petrokemije d.d. Kutina, priopćeno je to iz te kutinske tvrtke.
Nadzorni odbor Petrokemije d.d. je na sjednici održanoj 5. srpnja 2017. dao suglasnost Upravi za provođenje postupka dubinske analize Petrokemije i otvaranje sobe za pregled podataka sukladno utvrđenim listama podataka i unaprijed potpisanim ugovorima o povjerljivosti podataka. Dubinska analiza bila je predviđena u periodu od 10.7. do 15.8.2017.
Nakon završetka procesa dubinskog snimanja zainteresirani investitori trebali su dostaviti obvezujuće ponude sukladno Programu restrukturiranja Petrokemije d.d. – Konkretizacija prijedloga koncepta restrukturiranja dokapitalizacijom uz privatnog investitora koji je sastavni dio dokumentacije u postupku dubinskog snimanja, do 1. rujna 2017.
Budući da je dio potencijalnih investitora zatražio produženje rokova za proces dubinske analize, Uprava je uz prethodnu suglasnost NO donijela Odluku o objavi produženja postupka provođenja dubinske analize Petrokemije d.d. do 31.8.2017. te za prikupljanje obvezujućih ponuda u procesu dokapitalizacije do 22.9.2017.
Ova promjena roka objavljena je na internetskim stranicama ZSE, Petrokemije d.d., CERP-a, HANFE i Hine.

Više možete pogledati ovdje

najčitanije