Objavljen Javni poziv za dodjelu kuća u naselju Banovi Dvori

imp

Glina Banovi Dvori (8)

Sisačko-moslavačka županija objavila je Javni poziv za dodjelu stambenih jedinica, odnosno kuća u nizu na privremeno korištenje u županijskom naselju Banovi Dvori u Glini.

 

Radi se o stambenim jedinicama, kućama u nizu, veličine 45 i 35 m2, koje se nalaze u Vukovarskoj ulici.

 

Pravo na podnošenje zahtjeva imaju državljani RH koji imaju prebivalište na području Sisačko-moslavačke županije i koji su vlasnici nekretnine koje idu u konstrukcijsku obnovu. Podnositelji zahtjeva ne smiju na području županije imati drugu useljivu kuću.

 

Prava i obveze vezano uz privremeno korištenje stambene jedinice utvrdit će se ugovorom o privremenom korištenju. Režijski troškovi korisnicima, koji na to imaju pravo, će se sufinancirati iz državnog proračuna Republike Hrvatske u iznosu od 100 eura do najviše 160,00 eura mjesečno, ovisno o broju članova kućanstva, a razliku između sufinanciranog iznosa i stvarnih režijskih troškova snosit će korisnik.

 

Ostali korisnici plaćati će režijske troškove po osnovi korištenja stambene jedinice (električna energija, voda, grijanje i odvoz smeća) dok će pričuvu, komunalnu i vodnu naknadu plaćati Sisačko-moslavačka županija.

 

Rok za prijavu je 29. veljače.

 

Više informacija o Javnom pozivu možete pronaći OVDJE.

 

 

 

Foto – SMŽ

najčitanije