Novo radno vrijeme Policijske uprave sisačko-moslavačke

imp

Policija Dokumenti

Iz Policijske uprave sisačko-moslavačke su izvijestili kako Policijska uprava od srijede, 4.listopada, ima novo radno vrijeme i to od 7:30 do 15:30 sati.

 

Također se mijenja i radno vrijeme Službe upravnih poslova, državljanstva i stranaca (šalteri) za građane.

 

Služba se nalazi u Sisku na adresi Ivana Kukuljevića Sakcinskog 24 te upravne poslove obavlja za stranke s prebivalištem na području Grada Siska i Općina Martinska Ves, Lekenik i Sunja. Uredovno radno vrijeme sa strankama je od 7.30 do 15 sati, a utorkom od 7.30 do 16.30 sati za poslove prijavništva, osobne i putne isprave.

 

Upravni poslovi u Policijskim postajama Kutina i Petrinja te Postaji granične policije Novska s ispostavom Jasenovac imat će uredovno radno vrijeme od 7.30 do 15 sati sa strankama za radne dane u tjednu, a utorkom od 7.30 do 16.30 sati za poslove prijavništva, osobne i putne isprave.

 

Postaja granične policije Gvozd s ispostavom Bojna i Postaja granične policije Dvor imat će uredovno radno vrijeme sa strankama od 7.30 do 15 sati, a Postaja granične policije Hrvatska Kostajnica i Policijska postaja Glina uredovno radno vrijeme sa strankama od 7.30 do 15 sati te prvi utorak u mjesecu od 7.30 do 16.30 sati, za poslove prijavništva, osobne i putne isprave.

 

 

najčitanije