MOST predstavio svoju listu za VI. izbornu jedinicu

imp

Uz riječi “Most raste, događa se nevjerojatna energija i pozitiva oko Mosta”, članovi Mosta nezavisnih lista predstavili su u Velikoj Gorici svoju listu za VI. izbornu jedinicu. Nositelj liste je njihov politički tajnik, Nikola Grmoja.
Uz Nikolu Grmoju na predstavljanju liste bilo je prisutno i svih ostalih trinaest kandidata; Ivan Bekavac, Luca Gašpar Šako, Mario Božurić, Martina Gudelj, Karmen Rak, Nikolina Borić, Lucija Lacković, Rajko Delić, Kristijan Anić Kaliger, Tomislav Žunek, Manuela Marinović, Hrvoje Senegović, te Damir Slojšek, koordinator Mosta za Veliku Goricu.
Nikola Grmoja u svom je obraćanju naglasio da ove izbore smatra presudnima za budućnost Hrvatske.
„Vidjeli ste na koji su se način ovi izbori dogodili. Sve su nas zatvorili u naše domove, zatvorili su gospodarstvo zbog čega sada imamo silne probleme, a kada su vidjeli da dobro stoje u anketama rekli su – idemo sada na izbore. Međutim, posljednjih dana svjedočimo ponovnom povratku korona virusa. Nadam se da to nije neka taktika da odustanu od izbora jer im ove zadnje ankete ne idu u prilog. Most jako raste, događa se jedna nevjerojatna energija i pozitiva oko Mosta. Mogli ste svjedočiti načinu na koji smo predali naše liste u Hrvatski sabor, gospođe i gospoda iz DIP-a i osoblje Hrvatskog sabora rekli su da nešto ovakvo nisu nikada doživjeli; toliko mladosti, optimizma, energije i pjesme. Hrvatska se budi i vrijeme je za promjene. Ja bih rekao da se bude i Velika Gorica i VI. Izborna jedinica, a ovi ovdje ljudi učinit će da se to na ovim izborima i dogodi.“
I drugi kandidat Mostove liste za VI. zbornu jedinicu, Ivan Bekavac, liječnik specijalist, zahvalio se svim Velikogoričanima koji su svojim dolaskom dali Mostu podršku.
„Vidim da u vama ima energiije i volje. Most se nikada neće predati, izazov je sve veći i veći, a jedina nada je bolja i zdravija Hrvatska.“, rekao je Bekavac.
Mario Božurić, dragovoljac Domovinskog rata, nezavisni gradski vijećnik Gline i županijski vijećnik Mosta u skupštini SMŽ, koji je četvrti na Mostovoj listi VI. izborne jedinice također se obratio javnosti s nekoliko riječi.
„Veselim se budućoj suradnji, pobjedi, ljepšem Turopolju i uređenijoj Banovini.“, istaknuo je Božurić.

foto – Most nezavisnih lista

najčitanije