MoslaVina uz Bebeka i Pejakovića

ibb

U organizaciji Turističke zajednice grada Kutine i Udruge vinogradara i voćara Moslavine ”Lujo Miklaužić” Kutina, 01. i 02. lipnja održat će se manifestacija 25. MoslaVina Kutina 2018. – Izložba vina Hrvatske i vina izvornih sorti. U sklopu ovogodišnje Izložbe vina proslavit će se i velika obljetnica – 50 godina postojanja Petrokemije d.d. Kutina. Posebnost ovogodišnje manifestacije je upravo obilježavanje ovih dvaju jubileja uz izlaganje vina izvornih sorti, čime se pomaže moslavačkim  proizvođačima u promicanju ponude domaćih vina i promicanju hrvatskog proizvoda.

”Pozivamo vas da uz uživanje u nekima od 175 uzoraka vina s hrvatskih otoka, priobalja, kontinentalnih vinskih regija, koji su pristigli na ovogodišnju Izložbu, uživate i u vinima moslavačkih vinara, koji će se sa svojom ponudom predstaviti tijekom dva dana trajanja Izložbe vina.”, poručuju organizatori.

U svom programu izložba će obuhvatiti: izložbu vina i vina izvornih sorti, predstavljanje vinara, vođene degustacije, sajamski dio, vinsku biciklijadu. Također uključuje i stručna predavanja, zabavne sadržaje tijekom cijelog dana, te u večernjim satima koncerte: u petak Željko Bebek, u subotu Zlatko Pejaković.

”Moslavina se diči svojim Škrletom, izvornom sortom bijelog vina. Ovaj nektar s moslavačkog gorja, svježeg, harmoničnog okusa, zasigurno će vam ostati u sjećanju i uvijek vas vraćati u Moslavinu – domovinu Škrleta!”, poručuje Turistička zajednica grada Kutine.

Letak - program

najčitanije