Mobilni uredi u Hrvatskoj Dubici i Lekeniku

mradenovic

Mobilni uredi Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine bit će u srijedu, 3. ožujka u Hrvatskoj Dubici.
Mobilni će uredi biti raspoređeni na adresi Vjekoslava Venka 3, kod zgrade Hrvatskog doma.
Od 9 i 30 sati do 17 sati službenici će pomagati mještanima popunjavati zahtjeve za obnovu i rješavati druga pitanja administrativne naravi.

U četvrtak i petak uredi u Lekeniku

U četvrtak i petak mobilni uredi bit će u Lekeniku. Prvi mobilni ured raspoređen je od 9 do 17 sati u četvrtak, 4. ožujka u Lekeniku, kod zgrade banke OTP. Drugi mobilni ured bit će u četvrtak od 9 i 30 do 13 sati raspoređen na lokaciji Šišinec, kod Hrvatskog doma. Od 13 i 30 do 17 sati mobilni ured pak odlazi u Letovanić, kod zgrade DVD-a.
I u petak, 5.ožujka od 9 do 17 sati prvi mobilni ured bit će raspoređen u Lekeniku, kod zgrade banke OTP. Drugi mobilni ured u petak, 5.ožujka od 9 i 30 do 17 sati bit će prisutan u Letovaniću, kod zgrade DVD-a.
Građani će samo uz predočenje osobne iskaznice i ispunjavanje jednostavnog obrasca moći pokrenuti postupak obnove sustavom koji je izravno povezan s katastrom, gruntovnicom i drugim službenim bazama podataka.
Zahtjeve za obnovom objekata na potresom pogođenom području nužno je popuniti najosnovnijim podacima podnositelja.

Izmješteni uredi Ministarstva graditeljstva:
Sisak, Ivana Kukuljevića Sakcinskog 1 (zgrada FINA-e)
Petrinja, Trg Matice Hrvatske 18
Hrvatska Kostajnica, Vladimira Nazora 17
Glina, Trg bana Josipa Jelačića 2

najčitanije