Milan Brigljević i Petar Ćosić istupili iz MOST-a

imp

Vijećnici Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije, Milan Brigljević i Petar Ćosić, osnivači i čelnici Županijske organizacije MOST-a NL, istupili su iz stranke i najavili da će do kraja mandata nastaviti raditi kao neovisni vijećnici u Županijskog skupštini.
“Iako naše ostavke nisu prihvatili članovi koordinacije, a ni tajnik stranke, mi nismo odustali od svog stava da smo umorni i potrošeni od borbe za sustav, organizaciju i razvoj ljudskih potencijala u stranci s malim pomacima”, priopćili su danas Brigljević i Ćosić.
Vezano za aktualni trenutak istupanja iz stranke Brigljević i Ćosić u priopćenju napominju kako je „Razlog jednostavan. Nitko od ljudi koji donose odluke u stranci prije ili poslije ne bi pridavao važnost tome da dva osnivača organizacije odlaze. Sada, zbog izbora će se možda postaviti pitanje prijeke potrebe stvaranja sustava i razvoja organizacije na principima razvoja ljudskog potencijala a ne samo na pukoj zamjeni ljudi. Naša je želja bila podići rad u stranci s malim pomacima.”
Naglasili su da se na predstojećim parlamenatarnim izborima ne namjeravaju angažirati na listama drugih političkih aktera te da ostaju u Skupštini Sisačko-moslavačke županije do kraja mandata i nastavljaju suradnju s oporbom.

najčitanije