Jednokratne novčane pomoći redovitim studentima Metalurškog i Učiteljskog fakulteta

Stipendije Studiranje

Sisačko-moslavačka županija je na svojim stranicama objavila odluku o dodjeli jednokratnih novčanih pomoći od 5.000 kuna redovitim studentima s područja Sisačko-moslavačke županije za akademsku godinu 2023./2024.

 

Cilj ove mjere je potaknuti mlade da ostanu studirati u svojoj županiji. Uz obrazac zahtjeva podnositelj zahtjeva treba priložiti: presliku valjane osobne iskaznice ili presliku uvjerenja o prebivalištu kojom se dokazuje prebivalište na području Sisačko-moslavačke županije, potvrdu o upisu I. godine redovnog studija na području Sisačko-moslavačke županije (Sveučilište u Zagrebu, Metalurški fakultet ili Sveučilište u Zagrebu, Učiteljski fakultet, Odsjek u Petrinji) u akademskoj godini 2023./2024. Korisnici ove potpore ne smiju biti korisnici stipendija i potpora iz drugih izbora. Popis sve potrebne dokumentacije pronaći ćete na poveznici.

 

 

Jednokratne novčane pomoći isplaćuju se jednom godišnje u iznosu od 663,61 € (5000 kuna) studentima koji uredno dostave dokaze da zadovoljavaju uvjete.

najčitanije