Donatorsko šišanje za rad Male kuće

imp

Donatorsko šišanje

Veliko srce pokazat će petrinjski frizeri u još jednoj humanitarnoj akciji.

 

Čak 13 petrinjskih frizerskih salona uključilo se u akciju „Donatorsko šišanje petrinjskih frizera za rad Udruge osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije“.
„Na inicijativu petrinjskih frizera u nedjelju, 14.siječnja, od 9 do 12 sati u Centru novog života, na prvom katu u Sali za sastanke, održat će se donatorsko šišanje petrinjskih frizera koji će na taj način poduprijeti rad Udruge osoba s invaliditetom Sisačko – moslavačke županije. Ja sam zaista počašćena što su se oni tako samoinicijativno organizirali i javili nam se da su empatični prema radu Udruge i da prepoznaju ono što činimo u zajednici. Petrinjske snage su se i ovaj puta ujedinile i čine jedno djelo i pokazuju da iako su blagdani prošli vrijeme darivanja nije, ono traje cijele godine.“, rekla nam je Snježana Tomašević, izvršna direktorica Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije.

 

Doantorsko šišanje petrinjskih frizera održat će se u nedjelju, 14.siječnja, od 9 do 12 sati u Centru novog života u Petrinji.

 

Donatorsko šišanje

najčitanije