Doček 2019. na otvorenom organiziran diljem županije

imp

Sitno brojimo do dolaska 2019.godine. Ukoliko još uvijek ne znate gdje biste za doček Nove godine, donosimo pregled ponuda za doček na otvorenom, tj. na gradskim trgovima, u našem gradu ali i u gradovima koji nas okružuju

Krećemo sa Siskom
Već tradicionalno Grad Sisak organizira doček Nove godine na otvorenom. Na bini kod sata program počinje u večeras, 31. prosinca od 22 sata. Za dobru atmosferu bit će zadužen već svima znani sisački Kazališni bend. Sve one koji se odluče za doček na otvorenom, očekuje bogata ugostiteljska i gastronomska ponuda naravno i spektakularni vatromet.
Veselo će biti i na trgovima gradova u našoj blizini, pa evo ponude:
Stanovnici Kutine novu će dočekati na uz Prima bend, vatromet, klizanje i ugostiteljsku ponudu – sve počinje u 23 sata.
U Novu godinu Petrinjce će na Strossmayerovom šetalištu uvesti TS Kupska zvona. Program počinje u 22 sata.
U Novskoj će se doček na otvorenom održati na središnjem gradskom trgu. Posjetitelje će zabavljati TS Ambar, a program započinje u 22:30.
Održat će se i dječji doček i to u Galeriji POU-a. Dječji doček trajat će od 17 do 20 sati.
Popovački Trg II i ovog će Silvestrova biti domaćin dočeku nove godine. Za svirku je zadužena grupa Boje noći. Program započinje u 22:30, a u ponoć će nebo osvijetliti svečani vatromet.
Velikogorički doček nove godine na otvorenom često mijenja mjesto radnje, pa i ova godina donosi promjenu lokacije. Doček 2019. godine tako će se održati kod Muzeja Turopolje, na prostoru koji ugošćuje i većinu adventskog programa.
Ove su godine priređena dva dočeka – prvo, u 17 sati započinje dječji doček, dok je glavni doček zakazan za 21 sat. Posjetitelje će zabavljati grupa Kings.
Ako vam sve to nije dosta tu je i metropola koja u Silvestarskoj noći na Jelačić placu nudi nastup Četiri tenora i Hladno pivo. Program započinje u 21:30. Osim dočeka na glavnoj pozornici, zabava je pripremljena i na istočnoj strani Trga, u sklopu ‘Božićne bajke’.
Tu je tradicionalni ponoćni vatromet te neponovljiv blagdanski doživljaj najbolje europske adventske destinacije
Gdje god bili dobro se zabavili, i sretni i veseli ušli u Novu godinu!

najčitanije