Doček 2022. na otvorenom organiziran diljem županije

imp

Sitno brojimo do dolaska 2022.godine. Ukoliko još uvijek ne znate gdje biste za doček Nove godine, donosimo pregled ponuda za doček na otvorenom, tj. na gradskim trgovima, u našem gradu ali i u gradovima koji nas okružuju.
Zbog loše epidemiološke situacije u zemlji, doček Nove godine je organiziran skromnije, uz poštivanje mjera i uz obvezne COVID potvrde.

 

Krećemo sa Siskom
Već tradicionalno Grad Sisak organizira doček Nove godine na otvorenom. Na bini na Korzu program počinje večeras od 22 sata. Za dobru atmosferu bit će zadužen već svima znani bend Ruswaj. Sve one koji se odluče za doček na otvorenom, očekuje bogata ugostiteljska i gastronomska ponuda.

 

Veselo će biti i na trgovima gradova u našoj blizini, pa evo ponude:
Stanovnici Kutine Novu će dočekati uz TS Šegrti, vatromet i ugostiteljsku ponudu – sve počinje u 22 h.

U Novu godinu Petrinjce će u Centru novog života uvesti grupa Beatta, a za zabavu su poslije ponoći zaduženi Frano Pehar & Tarapana Band.
Program počinje u 22.30 sati.

Turistička zajednica Grada Popovače tradicionalno organizira doček nove godine na otvorenom prostoru Trga II kod Doma kulture u Popovači.
Od 22 sata posjetitelje očekuje nastup glazbenog benda “Boje noći”, ponuda ugostiteljskog objekta “Terassa” i vatromet u ponoć, a sukladno važećim epidemiološkim mjerama program je predviđen do 2 sata.

Velikogorički doček Nove godine održati će se kod Muzeja Turopolje, na prostoru koji ugošćuje i većinu adventskog programa.
Ove su godine priređena dva dočeka – prvo, u 18 sati započinje dječji doček, dok je glavni doček zakazan za 22 sata. Posjetitelje će zabavljati Pravila igre.

 

Ako vam sve to nije dosta tu je i metropola koja u Silvestarskoj noći na Jelačić placu nudi nastupe Psihomodo Popa, Zagrebačke filharmonije i Filipa Rudana.
Program počinje u 20 sati kada na scenu stupaju Filharmoničari koji će održati koncert posvećen legendarnom britanskom sastavu Queen, čije će slavne skladbe izvoditi u posebnim aranžmanima s trombonima.
Nakon zagrijavanja s poznatim rock uspješnicama na pozornicu stižu Filip Rudan, Lu Jakelić, Igor Drvenkar i ostale jake snage i vokali emisija The Voice i A strane. Nastup mladih zvijezda počet će u 21.30 sati.
Nakon izvrsnih “učenika” u 23.30 sati na scenu stupa i jedan od mentora – Davor Gobac i Psihomodo Pop. Jedan od najdugovječnijih bendova uvest će posjetitelje Trga bana Jelačića svojim rock klasicima u novu godinu.

 

Gdje god bili dobro se zabavili, i sretni i veseli ušli u Novu godinu!

najčitanije