Celjak: „Sretan vam Dan umirovljenika Sisačko-moslavačke županije“

imp

Celjak umirovljenici

Odlukom Županijske skupštine Sisačko – moslavačke županije od 10. listopada 2011. godine, prvi dan prosinca u našoj županiji obilježava se kao Dan umirovljenika i osoba starije životne dobi Sisačko-moslavačke županije.

 

Tim povodom, sisačko-moslavački župan Ivan Celjak uputio je starijim sugrađanima čestitku.

 

„Drage naše umirovljenice i umirovljenici,

Dan umirovljenika Sisačko-moslavačke županije samo je jedan, mali dio poštovanja i zahvalnosti, koji mi, nasljednici i korisnici plodova vašeg rada, dugujemo našim bakama, djedovima, majkama i očevima.

Poštenim ste radom zaslužili miran i siguran život u ovim vašim zlatnim godinama. Obvezu da vam takav, dostojanstven i ugodan život, osiguramo, mi u Sisačko-moslavačkoj županiji s radošću i ponosom prihvaćamo.

Hvala vam na svemu što ste učinili za nas. Vašim se bogatim životnim i profesionalnim iskustvom imamo namjeru koristiti i dalje. Savjetujte nas i vodite kroz život, kako činite od našeg djetinjstva, a mi ćemo učiniti sve da unaprijedimo, obogatimo i proširimo kapacitete koji su vama namijenjeni.

Sve što jesmo dugujemo vama i zato vam uzvraćamo ljubavlju i poštovanjem, uvijek i svakog dana, a posebno u ovoj svečanoj prigodi, kad imam čast i iskreno zadovoljstvo reći vam:

Sretan vam Dan umirovljenika Sisačko-moslavačke županije“, stoji u čestici župana Celjaka.

 

najčitanije