Želiš postati novi Duvnjak?

nn

261020211635248378.jpeg

Ovih dana se sve vrti oko rukometa, dok svi budno pratimo utakmice naših Kauboja na Europskom rukometnom prvenstvu i upravo je to vrijeme kad interes za ovaj zanimljiv sport posebno poraste, kao i želja za bavljenjem istim.

Na sreću, Sisak se može pohvaliti s vrlo uspješnim rukometnim klubom.
“Pohvalio bih se da smo mi u zadnje četiri i pol godine otkad smo preuzeli klun i krenuli praktički od nule, od među-županijske lige, uspjeli sa seniorima dođi do Druge lige – Sjever. Borimo se i ne predajemo. Ono što je također za pohvaliti je omladinski pogon koji je fenomenalan. Trenutno imamo dvije ekipe – dječaci 2004. i 2005. godište i 2002. i 2003., i to su glavni konkureti za završnicu Prvenstva države, a ako uzmemo u obzir da u tim godištima ima preko 100 ekipa u Hrvatskoj, onda je jasno da je naći se među 20 najboljih u državi, stvarno velika stvar”, rekao je Josip Ražić, trener Rukometnog kluba Sisak, dodavši da Klub može ponuditi dobar stručni rad, mlade trenere i bivše reprezantivce Hrvatske, te kvalitetne treninge i brojna putovanja.

Svi vi koji želite vidjeti kako uživo izgleda igra sisačkih rukometaša, vrlo brzo ćete imati priliku.
“Prvenstvo, proljetni dio Druge lige – Sjever, kreće odmah poslije Europskog prvenstva, prvi vikend u veljači i pred nama je još 13 kola. U dosta smo teškoj situaciji jer su se dva igrača povrijedila, jedan se razbolio, a dva su najbolja otišla, jedan u Maribor, drugi u Goricu u Premier ligu. Međutim, novi članovi koji nam dolaze, mladi dećki od 16, 17 godina su odlični i ja sam optimističan i nadam se da ćemo se svi na kraju veseliti”, rekao je trener Ražić.

Dobra vijest za vas koje je ova priča zainteresirala i želite se i sami početi baviti rukomet je da su vam vrata Rukometnog kluba Sisak širom otvorena.
“Mi praktički upisujemo svu djecu od 2010. godišta i starije. Znači svi mogu doći i pogledati, ako im se sviđa, super, ako ne, opet dobro. Ono što je bitno je da mi garantiramo stručan rad”, rekao je trener.

Ukoliko se želite baviti rukometom ili barem pogledati trening, javite se na brojeve telefona:

Marko Lončar 098/981-2889
Josip Ražić 098/974-0578

najčitanije