Veteranska ekipa ŠSK „HVIDR-a“ osvojila ekipno zlato na državnom

Veterani Prvaci Države, Lovrenović, Arsoski Ilijević

Veterani Športskog streljačkog kluba „HVIDR-a“ Sisak odradili su proteklog vikenda posljednje natjecanje u sezoni 2023./2024. Sisački veterani su na veteranskom Prvenstvu Hrvatske odavno su konkurentni u gađanju zračnom puškom pa je tako bilo i ove godine.

Iako je pojedinačno samo Gjorgji Arsoski, koji je pogodio 168 krugova, osvojio srebrnu  medalju u kategoriji B veterana, ekipno su Siščani osvojili zlato. Tihomir Ilijević je gađao posljednju godinu u veteranima A i sa 172 pogođena kruga zauzeo 4. mjesto, te po prvi puta ostao bez medalje u pojedinačnoj konkurenciji. Siniša Lovrenović je sa pogođenim 161 krugom još uvijek u krizi rezultata, ali su njegovi krugovi su pomogli u osvajanju naslova državnih prvaka.

 

„Gađali smo i malokalibarskom puškom, ali bez naročitog uspjeha. Bez treninga nije moguće postići ozbiljniji rezultat. Ekipno tek 5. mjesto od 6 ekipa, a pojedinačno Arsoski 7. mjesto u B veteranima. Ilijević 8. i Lovrenović 9. mjesto u A veteranima. Prošlu sezonu ostavljamo statističarima, a za novu se pripremamo punom parom….čak imamo i iznenađenje, ali o tom potom“, poručuju streljaši „HVIDR-e“

najčitanije