Tri pojedinačne medalje i ekipni pehar za streljaše HVIDR-e

Ekipa 1. Mjesto 19. Memorijal GriČ 7 Vukovar 199.11.2023.

Sisački streljaši kluba HVIDR-a sudjelovali su u nedjelju, 19. studenog na 19. turniru Grič 7 u Vukovar. HVIDR-ina četveročlana ekipa je bila na vrhunskoj razini, a u Sisak dolaze tri pojedinačne medalje i ekipni pehar ukupnog pobjednika turnira.

 

„Klub s tog turnira ima čak četiri plakete najboljeg strijelca turnira! Spomenimo ih, Nikolina Knežić, Dragan Krnjajić, Siniša Lovrenović i Tihomir Ilijević! E, od danas ima i petu, a obitelj Ilijević drugu. Tea Ilijević je rezultatom 195 krugova osvojila 1. mjesto i spomenutu plaketu! Zanimljivo je da je Zoja Šaban sa 189 krugova osvojila srebro dok je Tara Branković sa broncom i 185 krugova zaokružila najbolje tri natjecateljice.

Ujedno je spomenuta trojka činila ekipu koja je sa 569 krugova pobijedila ispred uvijek opasnih natjecatelja iz Marije Bistrice za 5 krugova. Jedini muški predstavnik, Siniša Lovrenović je pogodio odličnih 189 krugova, ali muška konkurencija je bila još jača te je Siniša osvojio nezahvalno 4. mjesto“, pojašnjava trener  Tihomir Ilijević.

 

 

Nakon natjecanja članovi kluba obišli su Memorijalno groblje i Ovčaru te upalili svijeće za sve vukovarske žrtve!

najčitanije