Svjetski dan klizanja na sisačkom ledu

imp

Svjetski Dan Kizanja 2

Klizački klub Zibel za vikend najavljuje obilježavanje Svjetskog dana klizanja na ledu. Manifestaciju na globalnoj razini organizira Međunarodna klizačka unija.
U Sisku će se obilježiti u nedjelju, 3.prosinca, od 15 do 18 sati, u organizaciji Klizačkog kluba Zibel, a cilj je predstaviti ovaj sport široj javnosti te u program uključiti i početnike i rekreativce i aktivne klizače.

 

Program u Ledenoj dvorani Zibel uključuje „mini reviju“ klizača-članova klizačkog kluba „Zibel“ i gostiju iz zagrebačkih klubova, koji će pokazati svoje umijeće kroz programe koje su usvojili sa svojim trenerima.

 

Drugi dio je zamišljen kao prezentacija igara koje se mogu igrati na ledu (graničar, nogomet, igre spretnosti, ledena kraljica i drugo), dok je treći dio rezerviran za sve klizače, sadašnje i buduće te roditelje kao i pratitelje World Ice Skating disco party.

 

„Klizačima koji prvi put dolaze na ledenu plohu bit će omogućeno besplatno klizanje u pozitivnom okruženju sa stručnim osobljem, kroz razvoj klizačkih vještina s glavnim ciljem bavljenja sportom, a u konačnici omasovljenje klizačkog sporta, čime zadovoljavamo odgojne, edukativne i zdravstvene aspekte.
Trudimo se da svakodnevno pokazujemo najljepše strane bavljenja ovim prekrasnim sportom, želja nam je da široj zajednici sport postane dio i način života, da kroz njega izgrade svoju osobnost, steknu radne navike i izrastu u zdrave ličnosti.“, poručuju iz Klizačkog kluba Sisak.

 

Svjetski dan klizanja na ledu obilježava se u nedjelju, 3. prosinca u Ledenoj dvorani Zibel od 15 do 18 sati.

 

Svjetski Dan Kizanja 1