Šrkljac kući dolazi sa zlatom, Golomboš predstavlja Hrvatsku u Meksiku!

mradenovic

261020211635240218.jpeg

Izvrsne vijesti stižu nam iz Karate kluba „Tigar“. Tia Škrljac, Vanja Šabić, Lara Pahić, Ema Kardaš i Luka Stefano Ciprić nastupili su, uz pratnju trenera Ive Dužić i Igora Lovrekovića, na Hungarian openu u Budimpešti.  Besprijekornim borbama Tia Škrljac došla je do zlata u katetskoj kategoriji do 47 kg. Drugu, brončanu medalju za klub, u kategoriji kadeta iznad 70 kg osvojio je Luka Stefano Ciprić.

Lara Pahić nastupala je u kategoriji kata U10, gdje joj je bronca u repasažu izmakla za dlaku. Vanja Šabić nastupala je u kategoriji kate U11, a medalja je, nažalost, ovoga puta izmakla i njoj. Bez medalje na ovom turniru ostala je i Ema Kardaš, ali iza nje su tri izvrsne borbe. Ovo su odlični rezultati, posebice kada se uzme u obzir da su Vanji i Lari ovi prvi turniri izvan zemlje, a pokazale su kako opravdale povjerenje trenerice.

U isto vrijeme, održavao se i turnir u Ivancu gdje su nastupali Andreas Glavaš, Noah i Fani Gala Baiutti, Paula Kovačević i David Makar.
Andreas je osvojio prvo mjesto u kategoriji juniora. Fani Gala Baiutti svoja prva iskustva na turnirima uspješno ostvaruje te je u kategoriji „Cicibanki“ osvojila brončanu medalju. David Makar u svojoj kategoriji mlađih učenika zablistao je srebnim sjajem , a u starijoj kategoriji osvojio je brončanu medalju. Noah Baiutti i Paula Kovačević ovoga puta nisu osvojili odličja.

Tigriće već idući vikend čeka nastup u Križu, a bitno je istaknuti kako je  Nikolina Golomboš otputovala u Meksiko braniti boje svoje države na karate Ligi mladih. Nikolina je na prvom turniru Lige mladih koje je održano u proljeće u Sofiji osvojila zlatnu medalju. Istom rezultatu, poručuju iz kluba, nadaju se i sada!

najčitanije